Giriş Kayıt
Magnus Mansie

Magnus Mansie


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Magnus Mansie, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Yapımcı 6.7 5,994

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.9 563
2001 Dram Çeşitli 6.4 118
1995 Macera Çeşitli 6.8 106,853
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 714
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019