Giriş Kayıt
Katie Rowe

Katie Rowe


Dublör, Oyuncu

Katie Rowe, dublör, oyuncu.

Monk (2002), Majestic (2001), Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı (2012), The Truth About Emanuel (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Aranıyor
2018 Dram Oyuncu 7.7 79,296
2017 Dram Dublör 4.4 203

Çakı Gibi
2016 Macera Dublör 7.0 88,241
2014 Aksiyon Dublör 3.7 2,070
2013 Dram Dublör 6.0 7,948

Aşkın Yüzü
2013 Dram Dublör 6.2 4,631

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Dublör 6.6 42,358

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Çeşitli 7.9 524,960
2012 Komedi Dublör 7.4 26,464

Diktatör
2012 Komedi Dublör 6.4 247,046
2012 Dram Dublör 7.8 62,854

Karanlık Dalgalar
2012 Macera Dublör 4.3 7,574

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Dublör 5.8 81,916
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 419

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Dublör 3.5 11,025

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Dublör 6.2 129,719
2008 Komedi Dublör 7.5 180
2007 Aksiyon Dublör 4.5 872

Georgia Yasası
2007 Komedi Dublör 5.9 22,764

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Dublör 5.9 108,335
2006 Belgesel Dublör    

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 91,158

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Dublör 6.1 123,881

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Dublör 6.8 182,949
2004 Aksiyon Dublör 4.5 37,459

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 86,901

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 490,122

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Dublör 6.4 379,933

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Dublör 7.1 126,455

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.8 104,980

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 38,723
2002 Aksiyon Dublör 6.6 3,960
2002 Suç Dublör 6.9 16,534

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 49,141

Kızlar Yurdu
2002 Komedi Dublör 5.5 13,087
2002 Komedi Dublör 8.0 58,195
2002 Dram Dublör 6.4 15,131

Majestic
2001 Dram Dublör 6.9 49,321

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 28,189
2001 Aksiyon Dublör 8.4 161,840
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019