Giriş Kayıt
Jim McLean

Jim McLean


Animasyon, Sanat Bölümü

Jim McLean, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 11,764
1995 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 6,564

Örümcek Adam
1994 Animasyon Sanat Bölümü 8.3 22,167
1994 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 6,867
1993 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 6,658
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 12,591
1990 Animasyon Animasyon 6.5 2,043

Simpsonlar
1989 Animasyon Animasyon 8.7 325,337
1988 Macera Animasyon 6.9 964
1987 Animasyon Animasyon 7.1 2,093
1985 Animasyon Animasyon 6.8 4,264
1985 Animasyon Animasyon 7.2 2,028
1985 Aile Animasyon 6.9 1,718
1983 Animasyon Animasyon 7.5 14,311
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019