Giriş Kayıt
Kyle Searles

Kyle Searles (33)


Oyuncu

Kyle Evan Searles, 24 Haziran 1985 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Kalabalık ve Mutlu (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kyle Evan Searles
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1985
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Kyle
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 7.7 2,443
2007 22 Aksiyon Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 8.2 4,255
2002 Komedi Oyuncu 6.8 9,071

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 30,735

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 22,441
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,791) Suits (1,694) The Sinner (1,538) Shameless (1,460) La Casa de Papel (1,305) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,168) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018