Giriş Kayıt
Ken'ichi Kanemaki

Ken'ichi Kanemaki


Senarist

Ken'ichi Kanemaki, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Senarist    
2009 Animasyon Senarist    
2008 Animasyon Senarist 7.0 285
2008 Animasyon Senarist    
2008 Animasyon Senarist    
2007 Animasyon Senarist 7.8 666
2007 Animasyon Senarist    
2006 Animasyon Senarist 7.8 195
2004 Animasyon Senarist    
2004 Animasyon Senarist    
2002 Animasyon Senarist 7.5 262
2001 Animasyon Senarist 6.3 107
2000 Animasyon Senarist 7.1 14,966
1998 Animasyon Senarist    
1990 Animasyon Senarist 7.8 1,899
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018