Giriş Kayıt
Ken'ichi Kanemaki

Ken'ichi Kanemaki


Senarist

Ken'ichi Kanemaki, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Senarist 5.7 33
2009 Animasyon Senarist 8.1 1,124
2008 Animasyon Senarist 6.8 386
2008 Animasyon Senarist 7.3 72
2008 Animasyon Senarist 6.2 195
2007 Animasyon Senarist 7.7 709
2007 Animasyon Senarist 7.0 195
2006 Animasyon Senarist 7.6 1,245
2004 Animasyon Senarist 7.8 820
2004 Animasyon Senarist 7.1 263
2002 Animasyon Senarist 7.3 315
2001 Animasyon Senarist 6.1 132
2000 Animasyon Senarist 7.1 15,183
1998 Animasyon Senarist 8.0 1,203
1990 Animasyon Senarist 7.8 2,013
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018