Giriş Kayıt
Ken'ichi Kanemaki

Ken'ichi Kanemaki


Senarist

Ken'ichi Kanemaki, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Senarist 5.7 33
2009 Animasyon Senarist 8.1 1,158
2008 Animasyon Senarist 6.8 391
2008 Animasyon Senarist 7.3 74
2008 Animasyon Senarist 6.2 200
2007 Animasyon Senarist 7.7 722
2007 Animasyon Senarist 7.0 200
2006 Animasyon Senarist 7.6 1,274
2004 Animasyon Senarist 7.8 826
2004 Animasyon Senarist 7.1 264
2002 Animasyon Senarist 7.3 317
2001 Animasyon Senarist 6.1 135
2000 Animasyon Senarist 7.1 15,480
1998 Animasyon Senarist 8.0 1,233
1990 Animasyon Senarist 7.7 2,040
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019