Giriş Kayıt
Lisa Kaminir

Lisa Kaminir (58)


Oyuncu

Lisa Kaminir, 22 Nisan 1960 ABD doğumlu oyuncu.

Boston Legal (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1960
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 8.4 39,722
2001 Suç Oyuncu 7.0 9,204
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,985
1999 39 Komedi Oyuncu 5.5 108
1997 Gizem Oyuncu 8.0 3,495
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019