Giriş Kayıt
Nobumasa Arakawa

Nobumasa Arakawa


Animasyon

Nobumasa Arakawa, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanda Sıçrayan Kız
2006 Animasyon Animasyon 7.8 48,972
2005 Animasyon Animasyon 7.3 1,283
2004 Animasyon Animasyon 8.7 14,693

Metropolis
2001 Macera Animasyon 7.3 18,591
2000 Animasyon Animasyon 7.7 25,888
2000 Animasyon Animasyon 7.8 855

Mükemmel Mavi
1997 Animasyon Animasyon 7.9 39,895

Memories
1995 Animasyon Animasyon 7.6 11,653
1995 Animasyon Animasyon 6.7 118

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 Animasyon Animasyon 7.9 36,516

Komşum Totoro
1988 Animasyon Animasyon 8.2 225,191

Demon City Shinjuku
1988 Animasyon Animasyon    
1987 Animasyon Animasyon 7.2 1,595
1987 Animasyon Animasyon 6.8 3,854
1986 Animasyon Animasyon 6.7 66
1986 Animasyon Animasyon 7.2 759
1985 Animasyon Animasyon 7.0 409
1984 Animasyon Animasyon 6.6 461

Yalınayak Gen
1983 Animasyon Animasyon 8.1 6,155
1983 Animasyon Animasyon 5.4 254
1983 Animasyon Animasyon 7.8 305

The Castle of Cagliostro
1979 Animasyon Animasyon 7.8 19,578
1979 Animasyon Animasyon 7.9 709
1978 Animasyon Animasyon 8.7 2,895
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018