Giriş Kayıt
Nobumasa Arakawa

Nobumasa Arakawa


Animasyon

Nobumasa Arakawa, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanda Sıçrayan Kız
2006 Animasyon Animasyon 7.8 49,758
2005 Animasyon Animasyon 7.3 1,295
2004 Animasyon Animasyon 8.7 15,065

Metropolis
2001 Macera Animasyon 7.3 18,706
2000 Animasyon Animasyon 7.7 26,135
2000 Animasyon Animasyon 7.8 1,144

Mükemmel Mavi
1997 Animasyon Animasyon 7.9 40,798

Memories
1995 Animasyon Animasyon 7.6 13,500
1995 Animasyon Animasyon 6.6 129

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 Animasyon Animasyon 7.9 37,019

Komşum Totoro
1988 Animasyon Animasyon 8.2 228,459

Demon City Shinjuku
1988 Animasyon Animasyon 6.5 1,845
1987 Animasyon Animasyon 7.2 2,290
1987 Animasyon Animasyon 6.8 4,923
1986 Animasyon Animasyon 6.5 76
1986 Animasyon Animasyon 7.4 803
1985 Animasyon Animasyon 7.0 536
1984 Animasyon Animasyon 6.6 538

Yalınayak Gen
1983 Animasyon Animasyon 8.1 6,258
1983 Animasyon Animasyon 5.4 296
1983 Animasyon Animasyon 7.6 366

The Castle of Cagliostro
1979 Animasyon Animasyon 7.7 20,713
1979 Animasyon Animasyon 7.8 1,092
1978 Animasyon Animasyon 8.7 2,966
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018