Giriş Kayıt
Denis Gonzalez

Denis Gonzalez


Animasyon, Görsel Efekt

Denis Gonzalez, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Animasyon Animasyon 7.2 2,440
1989 Animasyon Animasyon 7.4 5,959
1989 Animasyon Görsel Efekt 6.3 772
1986 Animasyon Animasyon 7.1 8,988
1983 Animasyon Animasyon 6.7 2,700
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018