Giriş Kayıt
Denis Gonzalez

Denis Gonzalez


Animasyon, Görsel Efekt

Denis Gonzalez, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Animasyon Animasyon 7.2 2,482
1989 Animasyon Animasyon 7.4 6,036
1989 Animasyon Görsel Efekt 6.3 782
1986 Animasyon Animasyon 7.1 9,127
1983 Animasyon Animasyon 6.7 2,728
Dizi Altyazıları
Vikings (6,380) Supernatural (4,013) The Flash (1,612) Titans (1,584) Outlander (1,392) Arrow (1,303) The Big Bang Theory (1,256) Friends (1,112) La Casa de Papel (1,102) The Protector (850)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018