Giriş Kayıt
Josh Campbell

Josh Campbell


Editör, Senarist, Editör, Müzisyen

Josh Campbell, editör, senarist, editör, müzisyen.

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), Van Helsing (2004), Bıçağın İki Yüzü 2 (2002), Muhteşem Kahramanlar (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua Campbell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Senarist 7.2 253,226
2014 Dram Senarist 6.3 2,444
2014 Aksiyon Senarist    
2013 Aksiyon Senarist    

Aile Düğünü
2010 Komedi Müzik 4.9 6,321

Son Vampir
2009 Aksiyon Editorial Department 5.3 13,889

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Editör
Oyuncu
6.5 175,098
2006 Korku Editör 2.8 769

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Editorial Department 6.9 333,232

Prens Ve Ben
2004 Komedi Editorial Department 5.9 35,351
2004 Aksiyon Editorial Department 6.1 225,348

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Editorial Department 5.8 155,290

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Editorial Department
Müzik
6.5 7,861

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Editorial Department 6.7 183,069

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Editorial Department 6.4 93,813

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Editorial Department 3.7 29,964

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Editorial Department 5.7 16,695
1999 Suç Editorial Department 6.2 2,194
1998 Komedi Editorial Department 6.3 322
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019