Giriş Kayıt
Josh Campbell

Josh Campbell


Editör, Senarist, Editör, Müzisyen

Josh Campbell, editör, senarist, editör, müzisyen.

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), Van Helsing (2004), Bıçağın İki Yüzü 2 (2002), Muhteşem Kahramanlar (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua Campbell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Senarist 7.2 248,645
2014 Dram Senarist 6.3 2,412
2014 Aksiyon Senarist    
2013 Aksiyon Senarist    

Aile Düğünü
2010 Komedi Müzik 4.9 6,264

Son Vampir
2009 Aksiyon Editorial Department 5.3 13,834

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Editör
Oyuncu
6.5 172,496
2006 Korku Editör 2.8 763

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Editorial Department 6.9 328,557

Prens Ve Ben
2004 Komedi Editorial Department 5.9 35,117
2004 Aksiyon Editorial Department 6.1 223,528

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Editorial Department 5.8 154,368

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Editorial Department
Müzik
6.5 7,791

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Editorial Department 6.7 181,234

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Editorial Department 6.4 93,340

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Editorial Department 3.7 29,739

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Editorial Department 5.7 16,567
1999 Suç Editorial Department 6.2 2,182
1998 Komedi Editorial Department 6.3 319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018