Giriş Kayıt
Christine Anders

Christine Anders


Animasyon, Görsel Efekt

Christine Anders, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.6 196

Louranın Yıldızı
2004 Animasyon Animasyon 6.2 505
2003 Animasyon Animasyon 5.0 204

Küçük Beyaz Ayı
2001 Animasyon Animasyon 5.9 601

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 9,313
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019