Giriş Kayıt
Vanessa Parise

Vanessa Parise


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Vanessa Parise, yönetmen, oyuncu, yapımcı, senarist.

Jack and Jill vs. the World (2008), Perfect High (2015), Gelini Öpmek (2002), From Straight A's to XXX (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen
Yapımcı
4.2 7,722
2017 Komedi Yönetmen 5.7 322
2017 Dram Yönetmen 5.2 1,097
2015 Yönetmen 5.6 425
2015 Aile Oyuncu
Yönetmen
6.2 583
2015 Suç Yönetmen 6.3 1,178
2014 Dram Yönetmen 4.9 424
2014 Dram Yönetmen 5.3 230
2013 Aile Yönetmen 5.9 270
2013 Aile Yönetmen
Oyuncu
5.8 500

Bizim Rock Grubu
2009 Komedi Oyuncu 6.7 1,770
2008 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.6 2,743
2007 Dram 6.1 61

Gelini Öpmek
2002 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.5 1,066
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019