Giriş Kayıt
Shigeru Ueda

Shigeru Ueda


Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı, Animasyon

Shigeru Ueda, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Yönetmen    
2019 Animasyon Yönetmen 7.4 643
2015 Animasyon Yönetmen 7.9 2,122
2011 Animasyon Yönetmen Asistanı 5.6 1,338
2010 Animasyon Yönetmen 6.1 101
2010 Aksiyon Çeşitli 6.1 319
2009 Aksiyon Editör 7.7 9,366
2008 Animasyon Yönetmen 6.4 1,622
2008 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 2,208
2007 Animasyon Yönetmen 6.7 85
2007 Animasyon Yönetmen 8.2 2,923
2007 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.8 589

Şaman Kral
2005 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
8.0 6,426
2005 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.8 321
2005 Animasyon Yönetmen 6.7 86
2004 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.0 4,381

Metal Simyacı
2003 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
8.5 76,890
2002 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.4 87
2000 Aksiyon Yönetmen 7.0 914
2000 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.9 2,349
1998 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
7.5 26,861
1995 Animasyon Animasyon 6.1 1,256
1994 Animasyon Yönetmen 6.5 375
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024