Giriş Kayıt
Leo Bund

Leo Bund


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Leo Bund, kameraman, görüntü yönetmeni.

Ay (2009), Ölümün ABC'si (2014), Java Heat (2013), Fast Girls (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Kameraman 6.8 219,950
2016 Belgesel Kameraman 8.4 21
2016 Kısa Metraj Çeşitli 8.0 31
2015 Dram Kameraman 6.5 2,206
2014 Korku Çeşitli 4.6 364

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Kameraman 5.4 7,290

Cin
2013 Korku Kameraman 4.5 1,529
2013 Aksiyon Kameraman 5.2 4,486

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Kameraman 6.1 17,959
2012 Dram Kameraman 6.3 2,992
2012 Dram 6.8 163

Beni Unutma
2010 Romantik Kameraman 6.6 1,834
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 22

Ay
2009 Dram Kameraman 7.9 307,980
2009 Dram Kameraman 7.1 1,264
2008 Komedi Kameraman 5.5 301
2007 Aksiyon Kameraman 4.9 367

Aşka Hazır mısın?
2007 Komedi Kameraman 5.1 137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019