Giriş Kayıt
Yves Capus

Yves Capus


Sesler, Oyuncu

Yves Capus, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Sesler 4.1 230
2014 Suç Sesler 6.1 143
2013 Dram Sesler 5.7 16
2012 Komedi Sesler
Oyuncu
8.6 37
2009 Dram Sesler 4.0 21
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018