Giriş Kayıt
Yves Capus

Yves Capus


Sesler, Oyuncu

Yves Capus, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Sesler 4.1 229
2014 Suç Sesler 6.1 143
2013 Dram Sesler 5.7 16
2012 Komedi Sesler
Oyuncu
8.6 37
2009 Dram Sesler 4.0 20
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018