Giriş Kayıt
Robert Schupp

Robert Schupp (50)


Oyuncu

Robert Schupp, 01 Ocak 1969 doğumlu oyuncu.

Der Wald vor lauter Bäumen (2003), (2009) Kontes (2009), (2016) Der geilste Tag (2016), (2012) Rommel (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1969
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.5 1,192
2016 Suç Oyuncu 7.2 43
2016 47 Oyuncu 6.5 3,057
2015 Suç Oyuncu 7.4 9
2014 Suç Oyuncu 8.2 31
2013 Suç Oyuncu 6.5 62
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,555
2012 Suç Oyuncu 6.5 108

Ormandaki Kulübe
2011 42 Oyuncu 7.1 865

Aşağıdaki Şehir
2010 41 Oyuncu 6.3 621
2010 Suç Oyuncu 7.4 735
2010 Aile Oyuncu 8.1 32

Kontes
2009 40 Biyografi Oyuncu 6.3 7,277
2008 Oyuncu 4.9 15
2008 Komedi Oyuncu 7.9 1,369
2008 Dram Oyuncu 6.1 286
2008 Komedi Oyuncu 8.2 1,058
2007 38 Komedi Oyuncu 6.5 41
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2004 Aile Oyuncu 6.6 48
2004 Dram Oyuncu 5.0 96
2003 34 Dram Oyuncu 7.3 1,340
2003 Suç Oyuncu 5.3 118
2003 34 Komedi Oyuncu 7.0 572
2001 Suç Oyuncu 5.9 198
1998 Dram Oyuncu 4.7 201
1997 Suç Oyuncu 5.0 169

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,461
1977 Suç Oyuncu 6.3 524

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,103
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019