Giriş Kayıt
Rajeev Ravi

Rajeev Ravi


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Rajeev Ravi, görüntü yönetmeni, yönetmen, yapımcı, senarist.

Wasseypur Çeteleri (2012), Dev.D (2009), Udta Punjab (2016), Gulaal (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 8.1 4,519
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.1 2,431
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 7.8 22,082
2016 Aksiyon Yönetmen 8.1 2,750
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 5.7 4,948
2014 Gerilim Senarist
Yönetmen
7.4 318

Zar Oyunu
2014 Macera Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
6.9 532
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 6.8 830
2013 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.4 688
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 4,413
2013 Romantik Senarist
Yönetmen
7.3 1,256

Wasseypur Çeteleri
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 8.2 66,962
2012 Dram Yapımcı 6.9 135

Sarı Botlu O Kız
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 6.7 3,162
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 2,425
2009 Suç Görüntü Yönetmeni 8.1 12,106
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 25,523
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 3.5 219
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 5,497
2007 Kısa Metraj Kameraman 8.0 187
2001 Suç Görüntü Yönetmeni 7.6 2,211
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019