Giriş Kayıt
Shawney Cohen

Shawney Cohen


Görsel Efekt

Shawney Cohen, görsel efekt.

Şiddetin Tarihçesi (2005), Blizzard (2003), Korku Kapanı (2003), Jason X (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean Cohen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Görsel Efekt 6.2 77,431

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 12,388

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Görsel Efekt 7.5 206,863

Hayatımın Maçı
2005 Dram Görsel Efekt 7.5 25,230

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 122,625

Buz Prensesi
2005 Komedi Görsel Efekt 6.0 22,453

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Görsel Efekt 6.5 16,109

Baskın
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 70,013

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 171,797

Küp Sıfır
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 32,953

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 216,325

Korku Kapanı
2003 Korku Görsel Efekt 6.1 98,919
2003 Komedi Görsel Efekt 5.7 845
2003 Macera Görsel Efekt 7.6 403

Küp 2 Hiperküp
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.6 57,134
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 45,156
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018