Giriş Kayıt
John Bell

John Bell


Yönetmen

John Bell, yönetmen.

Goosebumps (1995), Gizem Avcısı (1999), Mutant X (2001), Playmakers (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Suç Yönetmen 8.5 1,191
2002 Suç Yönetmen 7.2 1,573
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,586

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Yönetmen 6.6 5,484
1999 Macera Yönetmen 7.7 556
1998 Komedi Yönetmen 6.2 1,508
1997 Dram Yönetmen 6.2 252
1995 Aile Yönetmen 7.8 10,635
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019