Giriş Kayıt
Stephen Hunter

Stephen Hunter


Oyuncu

Stephen Hunter, oyuncu.

Killing Ground (2016), Blue World Order (2017), (2012) Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (2012), (2013) Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 2,497
2016 Korku Oyuncu 5.8 5,430
2015 Komedi Oyuncu 5.6 545

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 420,572
2014 Dram Oyuncu 7.0 113
2014 Suç Oyuncu 7.9 996

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Oyuncu 7.9 547,871

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 7.9 701,674
2004 Dram Oyuncu 8.5 667
1998 Dram Oyuncu 7.0 899

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,914
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,363) Shameless (3,011) The First (2,707) Better Call Saul (2,387) Bodyguard (2,355) La Casa de Papel (1,565) The 100 (1,244) Take Two (1,106) The Big Bang Theory (1,101) Elementary (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018