Giriş Kayıt
Heinz Wehsling

Heinz Wehsling


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Heinz Wehsling, kameraman, görüntü yönetmeni.

(2006) 4 Dakİka (2006), (2004) Düşlerdeki Aşk Neye Yarar (2004), (2015) Der Staat gegen Fritz Bauer (2015), (2014) Saphirblau (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hans Wehsling
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 7.1 3,182
2014 Dram Kameraman 6.5 1,814
2014 Dram Kameraman 7.3 421
2012 Dram Kameraman    
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 518

Kapı
2009 Dram Kameraman 6.8 3,936
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.8 32
2009 Dram Kameraman 6.8 168

Daha Mutlu Olamazdım
2009 Dram Kameraman 7.2 293
2007 Komedi Kameraman    

4 Dakİka
2006 Dram Kameraman 7.4 5,193
2006 Kameraman    

Düşlerdeki Aşk Neye Yarar
2004 Dram Kameraman 7.1 3,483
1981 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 441

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 2,010
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,559) The Sinner (2,323) Shameless (1,583) La Casa de Papel (1,554) Castle Rock (1,529) Bodyguard (1,482) A Discovery of Witches (1,464) Suits (1,421) The 100 (1,371) Fear the Walking Dead (1,161)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018