Giriş Kayıt
Heinz Wehsling

Heinz Wehsling


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Heinz Wehsling, kameraman, görüntü yönetmeni.

Jack (2014), (2006) 4 Dakİka (2006), (2004) Düşlerdeki Aşk Neye Yarar (2004), (2015) Der Staat gegen Fritz Bauer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hans Wehsling
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 7.1 3,286
2014 Dram Kameraman 6.4 2,815
2014 Dram Kameraman 7.3 819
2012 Dram Kameraman    
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 619

Kapı
2009 Dram Kameraman 6.7 4,458
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 58
2009 Dram Kameraman 6.7 179

Daha Mutlu Olamazdım
2009 Dram Kameraman 7.1 305
2007 Komedi Kameraman 6.5 41

4 Dakİka
2006 Dram Kameraman 7.4 5,751
2006 Kameraman 6.7 155

Düşlerdeki Aşk Neye Yarar
2004 Dram Kameraman 7.1 3,710
1981 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 558

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 2,032
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018