Giriş Kayıt
Josh Lomberger

Josh Lomberger (37)


Oyuncu

Joshua A. Lomberger, 25 Kasım 1980 Hammond, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua A. Lomberger
Doğum Tarihi: 25 Kasım 1980
Doğum Yeri: Hammond, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Josh Mathews
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Spor Oyuncu 6.6 58
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 838
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 84
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 105
2007 Spor Oyuncu 6.1 116
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,574
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,679
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,112
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018