Giriş Kayıt
Josh Lomberger

Josh Lomberger (38)


Oyuncu

Joshua A. Lomberger, 25 Kasım 1980 Hammond, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua A. Lomberger
Doğum Tarihi: 25 Kasım 1980
Doğum Yeri: Hammond, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Josh Mathews
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Spor Oyuncu 6.5 65
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 871
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 91
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 116
2007 Spor Oyuncu 6.2 119
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,698
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,730
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,175
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018