Giriş Kayıt
Hervé Gallet

Hervé Gallet


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Hervé Gallet, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

Gönül Avcısı (2010), Un plan parfait (2012), La Mante (2017), Kalbini Gördüğüm Gün (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 1,631
2017 Suç Yapım Tasarımcısı 7.5 5,595

Çılgın Baskın
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 5.5 2,472
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 6,960

Kalbini Gördüğüm Gün
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,392

Gönül Avcısı
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 23,501
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 494

Sana Kadar
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 1,270
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,239
2007 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.4 659
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 858
2004 Macera Yapım Tasarımcısı 5.4 1,297
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 19,678
2000 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.6 6,866

Beynimdeki İhtiraslar
2000 Dram Sanat Bölümü 5.6 2,965

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Sanat Bölümü 5.9 35,146

Pembe Hayatım
1997 Dram Sanat Bölümü 7.6 8,009
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018