Giriş Kayıt
Hervé Gallet

Hervé Gallet


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Hervé Gallet, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

Gönül Avcısı (2010), La Mante (2017), Un plan parfait (2012), La ch'tite famille (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,008
2017 Suç Yapım Tasarımcısı 7.5 6,107

Çılgın Baskın
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 5.5 2,603
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 7,130

Kalbini Gördüğüm Gün
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,395

Gönül Avcısı
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 23,695
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 500

Sana Kadar
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 1,283
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,255
2007 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.4 661
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 866
2004 Macera Yapım Tasarımcısı 5.4 1,307
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 19,811
2000 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.6 6,905

Beynimdeki İhtiraslar
2000 Dram Sanat Bölümü 5.6 2,994

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Sanat Bölümü 5.9 35,535

Pembe Hayatım
1997 Dram Sanat Bölümü 7.6 8,033
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019