Giriş Kayıt
Philip van den Boogaard

Philip van den Boogaard (32)


Dublör, Özel Efekt, Oyuncu

Philip van den Boogaard, 11 Temmuz 1986 Royan, Fransa doğumlu dublör, Özel efekt, oyuncu.

Süskind (2012), How Do They Do It? (2006), Derine Kazınmış Yaralar (2009), 170 Hz (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1986
Doğum Yeri: Royan, Fransa
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 27 Gerilim Dublör 5.5 2,179
2012 26 Aile Dublör 6.7 261
2012 26 Macera Özel Efekt 6.0 496
2012 26 Aile Özel Efekt 6.2 81
2012 26 Dram Dublör 6.9 1,942

Kayıp Kimlik
2011 25 Gerilim Dublör 6.1 1,870
2011 25 Dram Dublör 6.2 526
2011 25 Kısa Metraj Dublör 6.4 13

Derine Kazınmış Yaralar
2009 23 Dram Dublör 6.9 586
2006 Belgesel Dublör 7.4 1,124
2003 17 Dram Özel Efekt 6.7 1,229
2002 Özel Efekt 7.9 296
2001 15 Oyuncu 6.8 231

Mağara
2001 15 Romantik Oyuncu 6.7 642
Dizi Altyazıları
Vikings (9,831) Supernatural (4,041) Titans (2,218) The Gifted (1,435) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,103) Manifest (1,096) Black Mirror (1,046) Peaky Blinders (978) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018