Giriş Kayıt
Irina Sobinova-Kassil

Irina Sobinova-Kassil


Animasyon, Editör, Sanat Bölümü

Irina Sobinova-Kassil, animasyon, editör, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
Editör
6.7 194
2000 Animasyon Editör
Animasyon
7.8 529
1996 Animasyon Editör
Animasyon
7.7 179
1986 Animasyon Animasyon 7.6 191
1983 Animasyon Animasyon 7.8 289
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019