Giriş Kayıt
Matthew Lessall

Matthew Lessall


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Matthew Lessall, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

Cadılar Bayramı Katliamı (2007), Köstebek (2016), Mean Creek (2004), Diriliş (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 323
2017 Romantik Oyuncu Yönetmeni 5.9 111
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 298
2017 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.2 1,582
2017 Aksiyon Casting 4.9 4,317
2017 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
4.6 791
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 53
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 96

Deidra ve Laney Tren Soyuyor
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,334
2017 Oyuncu Yönetmeni 4.7 351
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 439
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 4,763
2016 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 2,721

Köstebek
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.5 37,215
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,783
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.1 687
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 405
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.5 161

Kronik
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,591
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 41
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.4 225
2015 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,651
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.0 241
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2014 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.2 13,730
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.0 12,170
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 809
2013 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 8.0 89

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 6.2 4,202
2013 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 5.3 242

Ben Divine
2013 Belgesel 7.7 2,014

Yem
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 14,638
2012 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 4.1 3,842
2012 Komedi Casting 4.7 299
2012 Komedi Casting 6.8 1,953
2012 Müzik Oyuncu Yönetmeni 8.1 9
2012 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.5 139
2011 Komedi Casting 4.5 253
2011 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,351
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.6 7,720
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
7.5 52

Mavilikler Altında
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 729

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 23,915

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Casting 5.1 14,121
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
6.1 253

Çömez
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 4,159

Diriliş
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 34,564
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.6 582

Doğum Sancıları
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 10,208

Korkunç Hafta Sonu
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 5,308

Ölü Kız
2008 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.7 17,600
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 372

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 73,952
2007 Aksiyon Casting 5.6 5,312

Sınır Bölgesi
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 8,937
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 12,563
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 888

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Casting 4.9 20,544
2006 Komedi Casting 4.8 502
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,159

Omen 666
2006 Korku Casting 5.5 53,764
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.5 2,027
2005 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.4 3,014
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni 4.4 1,801
2005 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.7 1,557
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 895
2005 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.0 808
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 2,182
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,166
2004 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.1 1,451
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.8 912
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 3,007
2004 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.2 29,165

25. Saat
2002 Suç Casting 7.7 162,771

İntikam Melekleri
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.2 298
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019