Giriş Kayıt
Marcus Raboy

Marcus Raboy (53)


Yönetmen, Yapımcı

Marcus Raboy, 30 Kasım 1965 doğumlu yönetmen, yapımcı.

Bir Sonraki Cuma (2002), Amy Schumer Growing (2019), Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life (2018), Vir Das: Abroad Understanding (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1965
Diğer Bir İsmi: Marcus Rayboy
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.3 2,520
2018 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.1 232
2018 53 Yönetmen
Yapımcı
7.0 709
2018 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.1 1,696
2017 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.2 1,027
2017 Komedi Yapımcı 7.2 1,696
2017 Belgesel Yapımcı 7.0 4,208
2017 Belgesel Yönetmen 7.2 597
2017 Komedi Yönetmen 6.1 276
2017 Komedi Yönetmen 6.6 1,241
2017 Komedi Yönetmen 6.2 655
2016 51 Komedi Yönetmen 6.4 1,193
2016 51 Komedi Yapımcı 6.8 1,503
2012 47 Belgesel 6.8 564
2012 47 Komedi Yönetmen 5.4 520
2011 46 Komedi Yönetmen 4.5 97
2009 44 Komedi Yönetmen 5.3 1,311

Bir Sonraki Cuma
2002 37 Komedi Yönetmen 5.8 23,693
1994 29 Müzik Yönetmen 6.8 87
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019