Giriş Kayıt
Brian Kirk

Brian Kirk (54)


Yönetmen, Yapımcı

Brian Kirk, 13 Ekim 1968 Armagh, İrlanda doğumlu yönetmen, yapımcı.

Luther (2010), Penny Dreadful (2014), 21 Bridges (2019), The Riches (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1968
Doğum Yeri: Armagh, İrlanda
Burcu: Terazi
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 51 Aksiyon Yönetmen 6.6 68,015
2018 Suç Yönetmen 6.5 5,043
2014 Dram Yönetmen 8.2 122,940

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen 9.2 2,087,272
2011 Dram Yönetmen 7.5 5,907
2011 Dram Yönetmen 7.5 7,790
2010 Suç Yönetmen 8.4 137,147
2010 Suç Yönetmen 8.6 189,786

Tehlikeli Tutkular
2009 41 Dram Yapımcı 5.9 7,371
2009 Yönetmen 7.3 265
2007 Dram Yönetmen 8.1 75,530

Oğlum Jack
2007 39 Biyografi Yönetmen 7.1 5,470
2007 Komedi Yönetmen 7.8 8,424
2006 Suç Yönetmen 7.8 7,587
2005 Komedi Yönetmen 8.2 594
2003 Suç Yönetmen 7.7 1,378
1999 31 Kısa Metraj Yönetmen 7.4 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022