Giriş Kayıt
Chris Harrison

Chris Harrison (47)


Oyuncu, Yapımcı

Christopher Bryan Harrison, 26 Temmuz 1971 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Bachelor (2002), The Bachelorette (2003), Bachelor in Paradise (2014), (2011) Prep & Landing: Naughty vs. Nice (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Bryan Harrison
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Christopher Bryan Harrison
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakışıklı Prens
2018 47 Animasyon Oyuncu 5.9 302
2014 Reality-TV Oyuncu
Yapımcı
5.0 974
2011 40 Animasyon Oyuncu 7.4 745
2011 Game-Show Oyuncu 6.8 17
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 788
2010 Reality-TV Oyuncu 4.8 492
2010 39 Reality-TV Oyuncu 5.3 10

Buluşma Olayı
2006 35 Komedi Oyuncu 2.8 53,687
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,815
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,556
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,883
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,506
2003 Game-Show Oyuncu 3.2 4,093
2002 Game-Show Oyuncu 3.1 5,241
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,515
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018