Giriş Kayıt
Chris Harrison

Chris Harrison (47)


Oyuncu, Yapımcı

Christopher Bryan Harrison, 26 Temmuz 1971 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Bachelor (2002), The Bachelorette (2003), Bachelor in Paradise (2014), Bachelor Pad (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Bryan Harrison
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Christopher Bryan Harrison
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakışıklı Prens
2018 47 Animasyon Oyuncu 5.8 830
2014 Reality-TV Oyuncu
Yapımcı
5.0 999
2011 40 Animasyon Oyuncu 7.5 1,168
2011 Game-Show Oyuncu 6.8 17
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 819
2010 Reality-TV Oyuncu 4.8 542
2010 39 Reality-TV Oyuncu 5.9 13

Buluşma Olayı
2006 35 Komedi Oyuncu 2.8 53,995
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,877
2004 Komedi Oyuncu 8.2 5,720
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,089
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,764
2003 Game-Show Oyuncu 3.2 4,118
2002 Game-Show Oyuncu 3.1 5,273
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,610
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018