Giriş Kayıt
Chris Harrison

Chris Harrison (47)


Oyuncu, Yapımcı

Christopher Bryan Harrison, 26 Temmuz 1971 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Bachelor (2002), The Bachelorette (2003), Bachelor in Paradise (2014), (2011) Prep & Landing: Naughty vs. Nice (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Bryan Harrison
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Christopher Bryan Harrison
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakışıklı Prens
2018 47 Animasyon Oyuncu 6.1 244
2014 Reality-TV Oyuncu
Yapımcı
5.0 920
2011 40 Animasyon Oyuncu 7.4 745
2011 Game-Show Oyuncu 6.8 17
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 788
2010 Reality-TV Oyuncu 4.8 492
2010 39 Reality-TV Oyuncu 5.3 10

Buluşma Olayı
2006 35 Komedi Oyuncu 2.8 53,519
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,752
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,556
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,732
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,379
2003 Game-Show Oyuncu 3.2 4,059
2002 Game-Show Oyuncu 3.1 5,192
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,442
Film Altyazıları
Upgrade (11,397) Tag (6,247) Deadpool 2 (5,572) Avengers: Infinity War (2,973) Skyscraper (2,229) The Endless (2,165) Adrift (1,845) Bad Samaritan (722) Ah-ga-ssi (718) Ready Player One (516)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,950) Better Call Saul (1,962) The 100 (1,863) La casa de papel (1,832) Suits (1,409) Yellowstone (1,173) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (979) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018