Giriş Kayıt
Clayton Watson

Clayton Watson (42)


Oyuncu

Clayton Watson, 23 Mart 1977 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

The Animatrix (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Mart 1977
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Takma İsmi: Watto
Burcu: Koç
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.7 526
2011 34 Dram Oyuncu 6.2 903

Portakallar Ve Günışığı
2010 33 Dram Oyuncu 7.1 4,692
2008 31 Korku Oyuncu 4.5 740
2008 31 Komedi Oyuncu 6.1 346
2008 Dram Oyuncu 6.5 128
2005 Aksiyon Oyuncu 6.8 372

Matrix Revolutions
2003 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 410,743
2003 26 Animasyon Oyuncu 7.5 5,610

Matrix Reloaded
2003 26 Aksiyon Oyuncu 7.2 473,184
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,915
2003 26 Animasyon Oyuncu 7.4 67,134
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 723

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 5,022

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,321
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019