Giriş Kayıt
Rachel McAdams

Rachel McAdams (40)


Oyuncu

Rachel Anne McAdams, 17 Kasım 1978 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Sherlock Holmes (2009), True Detective (2014), Doktor Strange (2016), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachel Anne McAdams
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1978
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Rachel MacAdams
Takma İsmi: Rach
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.5 (269 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (76)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyun Gecesi
2018 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 149,165

İtaatsizlik
2017 39 Dram Oyuncu 6.6 16,123
2017 Oyuncu 7.1 25

Doktor Strange
2016 38 Aksiyon Oyuncu 7.5 480,222
2016 38 Belgesel Oyuncu 7.7 157
2016 Oyuncu 6.5 1,877
2015 37 Biyografi Oyuncu 8.1 354,021

Küçük Prens
2015 37 Animasyon Oyuncu 7.7 48,750

Her Şey Güzel Olacak
2015 37 Dram Oyuncu 5.5 5,382

Son Şans
2015 37 Aksiyon Oyuncu 7.4 196,181
2015 37 Komedi Oyuncu 5.4 52,979

İnsan Avı
2014 36 Suç Oyuncu 6.8 66,974
2014 Suç Oyuncu 9.0 425,796

Zamanda Aşk
2013 35 Dram Oyuncu 7.8 254,103

Öldüren Tutku
2012 34 Suç Oyuncu 5.3 19,832

Aşkın İzleri
2012 34 Dram Oyuncu 5.9 25,042

Aşk Yemini
2012 34 Dram Oyuncu 6.8 171,013

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 33 Aksiyon Oyuncu 7.5 388,625

Paris'te Gece Yarısı
2011 33 Komedi Oyuncu 7.7 351,208

Sabah Neşesi
2010 32 Komedi Oyuncu 6.5 66,227
2010 Belgesel Oyuncu 8.1 1,179
2010 Oyuncu 6.8 1,654
2009 31 Aksiyon Oyuncu 7.6 541,915

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 31 Dram Oyuncu 7.1 130,824

Devlet Oyunları
2009 31 Suç Oyuncu 7.1 125,569
2008 30 Komedi Oyuncu 7.0 12,763

Aşk Kurbanları
2007 29 Suç Oyuncu 6.3 8,656
2006 28 Müzik Oyuncu 6.7 1,037

Tepetaklak Nelson
2006 28 Dram 7.2 79,682
2006 Komedi Oyuncu 8.5 2,285

Aile Bağları
2005 27 Komedi Oyuncu 6.3 56,115

Davetsiz Çapkınlar
2005 27 Komedi Oyuncu 7.0 310,739
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Gece Uçuşu
2005 27 Gizem Oyuncu 6.5 104,213

Not Defteri
2004 26 Dram Oyuncu 7.9 465,358

Kötü Kızlar
2004 26 Komedi Oyuncu 7.0 295,909
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,322
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,970

Ateşli Piliç
2002 24 Komedi Oyuncu 5.5 83,752
2002 24 Dram Oyuncu 6.0 243
2002 24 Komedi Oyuncu 6.6 1,463
2002 24 Dram Oyuncu 6.6 347
1992 News Oyuncu 4.5 278
1991 News Oyuncu 6.6 201
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
The Favourite (3,809) Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (3,301) Gräns (2,257) Journal 64 (2,122) Robin Hood (1,760) Overlord (1,413) Creed II (1,382) Mortal Engines (1,327) A Private War (1,250) Widows (1,078)
Dizi Altyazıları
True Detective (3,496) Vikings (2,844) Shameless (1,839) Star Trek: Discovery (1,821) Counterpart (1,503) Project Blue Book (1,490) Wayne (1,352) Supernatural (908) Friends (888) The Big Bang Theory (879)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019