Giriş Kayıt
Hugo Giroux

Hugo Giroux


Oyuncu

Hugo Giroux, oyuncu.

(2007) Karanlığın Gölgesinde (2007), (2005) Horloge biologique (2005), (2014) 1987 (2014), (2010) Curling (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 6.8 265
2015 Komedi Oyuncu 7.0 74
2014 Biyografi Oyuncu 7.3 998

Dumont Davası
2012 Dram Oyuncu 7.2 435
2011 Gerilim Oyuncu 6.5 336
2011 Dram Oyuncu 6.2 129
2010 Dram Oyuncu 6.4 703
2010 Suç Oyuncu 7.6 78

Annemiz Kuaförde
2008 Dram Oyuncu 7.1 837

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Oyuncu 6.9 2,675
2005 Komedi Oyuncu 7.1 1,103
2004 Komedi Oyuncu 4.7 469

Son Tünel
2004 Suç Oyuncu 6.4 674
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018