Giriş Kayıt
Danny Dimian

Danny Dimian


Görsel Efekt

Danny Dimian, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj 8.1 13

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 187,157

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 63,026

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 156,232

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 45,858

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 644,151

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 115,178
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019