Giriş Kayıt
Kim Stevenson

Kim Stevenson


Görsel Efekt

Kim Stevenson, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Görsel Efekt 5.8 3,043

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 114,041

Gün Işığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.3 220,680
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 8,960

Küçük Adam
2006 Komedi Görsel Efekt 4.4 46,572

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 22,318

Ölü Gelin
2005 Animasyon Görsel Efekt 7.4 224,458
2005 Dram Görsel Efekt 8.3 666
2005 Belgesel Görsel Efekt 7.2 135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019