Giriş Kayıt
Bill Marchant

Bill Marchant (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Bill Marchant, 17 Mart 1964 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

(2015) Chappie (2015), (2001) Prozac Toplumu (2001), (2014) Rüyalarda Buluşuruz (2014), (2014) Strange Empire (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1964
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu 7.3 7,426
2017 Korku Oyuncu 7.5 30
2015 51 Aksiyon Oyuncu 6.8 213,908
2014 Western Oyuncu 6.3 1,545
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.4 351,868

Rüyalarda Buluşuruz
2014 50 Dram Oyuncu 6.4 3,322
2014 Dram Oyuncu 7.7 177,848
2010 46 Biyografi Oyuncu 6.3 207

Ölümcül Kaçış
2009 45 Dram Oyuncu 5.5 431

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 353,363
2004 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.0 490

Prozac Toplumu
2001 37 Dram Oyuncu 6.3 16,292

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 77,730
1996 Suç Oyuncu 8.0 9,119
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019