Giriş Kayıt
Nathan Dean

Nathan Dean


Oyuncu

Nathan Smith, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

(2004) Polly Gelince (2004), (2007) Garson Kız (2007), (2009) Ay Işığı (2009), (2000) Company Man (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nathan Smith
Doğum Yeri: Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Nathan Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ay Işığı
2009 Komedi Oyuncu 5.4 7,450

Garson Kız
2007 Komedi Oyuncu 7.0 41,386
2005 Komedi Oyuncu 7.9 128,567

Polly Gelince
2004 Komedi Oyuncu 5.9 117,355
2000 Komedi Oyuncu 5.4 1,903
1999 Suç Oyuncu 6.2 2,196
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019