Giriş Kayıt
Al Butler

Al Butler


Oyuncu

Al Butler, oyuncu.

(2002) Uzaktaki Anılar (2002), (2000) Özgürlük Şarkısı (2000), (1998) Ruby Bridges (1998), (2005) Southern Belles (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,649
2005 Komedi Oyuncu 5.8 846
2005 Dram Oyuncu 7.2 1,568

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Oyuncu 7.4 186,638

Özgürlük Şarkısı
2000 Dram Oyuncu 7.7 810
1998 Dram Oyuncu 7.3 690

Acı Senfoni
1980 Dram Oyuncu 7.6 1,692
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,523) This Is Us (2,514) The Flash (2,367) Star Trek: Discovery (2,246) Vikings (1,442) Gotham (1,158) The Blacklist (1,012) American Gods (1,004) Arrow (953) The OA (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019