Giriş Kayıt
Brad MacDonald

Brad MacDonald


Oyuncu

Brad MacDonald, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Angus MacDonald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Oyuncu 4.7 160
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 53,111
2002 Animasyon Oyuncu 6.8 128
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 188
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 18,192
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 1,751
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018