Giriş Kayıt
Hossein Namdar

Hossein Namdar


Kostümcü

Hossein Namdar, kostümcü.

Masters of Sex (2013), Luck (2011), Vanished (2006), Shark (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.8 331,505
2013 Dram Kostüm Bölümü 7.9 32,153
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.5 5,100
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 75,976
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.1 1,622
2006 Suç Kostüm Bölümü 7.1 10,713

Majestic
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.9 49,448

Yapay Zeka
2001 Macera Kostüm Bölümü 7.1 272,069
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019