Giriş Kayıt
Travis Bobbitt

Travis Bobbitt


Sanat Bölümü, Oyuncu

Travis Bobbitt, sanat bölümü, oyuncu.

İyi Alman (2006), (2008) Demir Adam (2008), (2018) Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (2018), (2017) Galaksinin Koruyucuları 2 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 673,514

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 484,513

Demir Adam
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 865,630

İyi Alman
2006 Dram Sanat Bölümü 6.1 23,134

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 366,102

Çatı Katı
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 52,150

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
4.9 112,906
2001 Fantastik Sanat Bölümü 6.9 234,476
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019