Giriş Kayıt
Chas Jarrett

Chas Jarrett


Görsel Efekt

Chas Jarrett, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 547,022

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 236,884
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 55,471

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 391,302
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 545,360

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 64,277

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,829

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 320,712

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 91,654

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.6 386,486

Truva
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 448,538

Takvim Kızları
2003 Komedi Görsel Efekt 6.9 21,728

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 488,456

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 565,322

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 175,212
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019