Giriş Kayıt
Libbey Genaro

Libbey Genaro


Oyuncu

Libbey Genaro, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Libby Genaro | Libbey Gennaro | Ribii Jenaro
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Oyuncu 4.6 930
2013 Dram Oyuncu 4.5 1,976
2012 Müzik Oyuncu 7.8 452
2011 Komedi Oyuncu 7.7 664
2001 Komedi Oyuncu 6.1 5,859
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,142) Black Mirror (1,725) Swamp Thing (1,707) The Big Bang Theory (1,704) Shingeki no kyojin (1,589) The 100 (1,554) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,298) Vikings (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019