Giriş Kayıt
Mohsen Shah-Ebrahimi

Mohsen Shah-Ebrahimi


Kostüm Tasarımcısı, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Mohsen Shah-Ebrahimi, Khorramshahr, İran doğumlu kostüm tasarımcısı, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu.

Doğum Yeri: Khorramshahr, İran
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 2,827
2008 Dram Oyuncu 6.7 1,159
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.2 796
2005 Yapım Tasarımcısı 6.2 155
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,823
2003 Kostüm Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.8 727
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 530
1999 Tarihi Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
7.5 54
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018