Giriş Kayıt
Mohsen Shah-Ebrahimi

Mohsen Shah-Ebrahimi


Kostüm Tasarımcısı, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Mohsen Shah-Ebrahimi, Khorramshahr, İran doğumlu kostüm tasarımcısı, yapım tasarımcısı, oyuncu, sanat yönetmeni.

Doğum Yeri: Khorramshahr, İran
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 2,906
2008 Dram Oyuncu 6.6 1,183
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.2 820
2005 Yapım Tasarımcısı 6.1 156
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,894
2003 Kostüm Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
Oyuncu
7.8 737
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 535
1999 Tarihi Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
7.5 55
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019