Giriş Kayıt
Sarah Jane Cundell

Sarah Jane Cundell


Sarah Jane Cundell,

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı (2007), Arapsaçı (2005), Nüfus 436 (2006), Tamara (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi 0 7.5 155,678

Taş Melek
2007 Dram 0 6.3 1,583
2007 Suç 0 5.7 2,065

Benim Şehrim Winnipeg
2007 Belgesel 0 7.7 4,444
2007 Komedi 0 6.0 2,152

Nüfus 436
2006 Dram 0 5.8 10,244

Arapsaçı
2005 Komedi 0 6.4 13,364
2005 Korku 0 5.2 9,097
2005 Biyografi Çeşitli 7.4 115,987
2003 Komedi Çeşitli 7.2 5,499
2003 Dram Çeşitli 5.7 1,305
2002 Macera 0 7.1 75
2002 Komedi 0
Çeşitli
7.0 1,757

Tılsım 4
2002 Fantastik Çeşitli 4.1 3,036
2000 Aksiyon Çeşitli 4.7 494
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019