Giriş Kayıt
Paul Reddish

Paul Reddish


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Paul Reddish, yapımcı, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Çeşitli 8.3 332
2005 Belgesel Yapımcı
Senarist
7.3 15
2003 Animasyon Yapımcı 7.6 634
1996 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.5 724
1983 Belgesel Yapımcı 8.6 474
1982 Belgesel Yapımcı 8.8 468
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018