Giriş Kayıt
Adrienne Richards

Adrienne Richards


Kameraman

Adrienne Richards, kameraman.

(2003) Bensiz Hayatım (2003), (2004) Öldüren Buluş (2004), (2002) Kasabanın Berberi (2002), (2002) The House Next Door (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öldüren Buluş
2004 Dram Kameraman 5.3 1,387
2004 Korku Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman    

Malcolm Taşınırken
2003 Komedi Kameraman 4.7 159

Harika Köpek 5
2003 Komedi Kameraman 4.2 1,415

Bensiz Hayatım
2003 Dram Kameraman 7.6 22,531
2002 Gerilim Kameraman 4.5 629

Kasabanın Berberi
2002 Suç Kameraman 5.8 1,130
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,957) La casa de papel (2,393) The 100 (2,078) Better Call Saul (1,611) Sharp Objects (1,424) Yellowstone (1,406) Suits (1,253) Vikings (1,247) Preacher (1,196) Westworld (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018