Giriş Kayıt
Simon Refn

Simon Refn


Kameraman

Simon Refn, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Macera Kameraman 5.5 392
2004 Dram Kameraman 5.2 134
2002 Komedi Kameraman 6.9 585
2002 Dram Kameraman 6.5 423
2001 Komedi Kameraman 5.9 1,037
Dizi Altyazıları
The 100 (2,769) Castle Rock (2,229) La casa de papel (1,846) Better Call Saul (1,027) Vikings (1,005) The Sinner (985) Westworld (838) Friends (816) Black Mirror (777) Suits (733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018