Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi.

Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon 0 6.3 141,820
2016 Aksiyon 0 5.8 156,631

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 48,576
2015 Dram 0 6.0 44,759
2015 Macera 0 5.8 53,642

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 874,073

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 27,924
2014 Komedi 0 6.4 28,432

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 59,215

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 8,492
2012 Dram 0 6.6 81,670

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 381,303
2011 Dram 0 7.4 72,193

Anonim
2011 Dram 0 6.9 37,131

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 12,600

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 71,887

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 119,840
2009 Aksiyon 0 7.6 532,484

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 18,473

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 162,963
2008 Aksiyon 0 6.0 67,288

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 24,446
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 232,844

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 19,871

Münih
2005 Dram 0 7.6 193,801

Gol
2005 Dram 0 6.7 55,850
2004 Aksiyon 0 4.2 12,159

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 7.9 451,509

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,422,336
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 18,845

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0 7.8 1,658

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,285,935
2002 Dram 0 8.3 12,871

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,439,300

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 198,275
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,804) Suits (1,696) The Sinner (1,544) Shameless (1,465) La Casa de Papel (1,308) Fear the Walking Dead (1,292) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,176) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018