Giriş Kayıt
Stephanie K. Mitchell

Stephanie K. Mitchell


Stephanie K. Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Çeşitli 5.7 289,130
2005 Dram Çeşitli 6.3 214

Ben, Robot
2004 Aksiyon Çeşitli 7.1 444,771
2004 Macera Çeşitli    

Onlar
2002 Korku Çeşitli 4.8 10,969

Taken 1
2002 Dram Çeşitli 7.8 24

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Çeşitli 5.6 65,794

Şeytan Kadın
2001 Komedi Çeşitli 5.9 35,863
Film Altyazıları
Upgrade (6,584) Deadpool 2 (5,861) Avengers: Infinity War (3,119) Skyscraper (3,082) Tag (2,662) Adrift (2,361) Down a Dark Hall (1,843) The Endless (1,089) Ah-ga-ssi (752) Ready Player One (649)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,061) Castle Rock (2,018) The 100 (1,638) Sharp Objects (1,411) Preacher (1,234) Better Call Saul (1,110) Vikings (984) Westworld (959) Suits (958) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018