Giriş Kayıt
Horacio Martínez

Horacio Martínez


Makyaj, Kostümcü

Horacio Martínez, makyaj, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Makyaj 8.2 209

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 6.3 168,130
2005 Korku Makyaj 4.9 381
2000 Dram Makyaj 7.3 240

Kutsal Kan
1989 Gerilim Kostüm Bölümü 7.7 16,039
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,127) Upgrade (4,327) Avengers: Infinity War (2,688) Down a Dark Hall (1,900) Tag (1,588) Skyscraper (1,561) Hereditary (1,501) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (614)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,126) La casa de papel (1,825) Sharp Objects (1,678) Castle Rock (1,577) Preacher (1,553) The 100 (1,336) Vikings (834) Westworld (797) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018