Giriş Kayıt
Brandon Lott

Brandon Lott


Editör, Kameraman, Editör

Brandon Lott, editör, kameraman, editör.

Chuck (2007), Carrie Günlükleri (2013), Aquarius (2015), Shades of Blue (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.2 6,600
2016 Gizem Editör 6.8 3,707
2016 Suç Editör 7.0 8,506
2015 Suç Editör 7.1 9,404
2014 Dram Editör 7.6 6,270
2014 Aksiyon Editör 7.2 7,469

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Editör 7.1 23,981
2007 Aksiyon Editör 8.2 117,602

Dedikoducu Kız
2007 Dram Editorial Department
Editör
7.4 133,335

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 23,202

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Kameraman 5.1 52,223

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,779

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.5 95,665

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 164,264

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.5 100,585
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,173) Shameless (1,981) Fear the Walking Dead (1,678) Suits (1,448) Castle Rock (1,326) La Casa de Papel (1,194) Bodyguard (1,110) Mayans M.C. (1,032) The 100 (996) Friends (781)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018